Biota intima - Logo
Biota intima kutija

Biota Intima kapsule se preporučuju ženama svih starosnih dobi, kao pomoć u uspostavljanju i održavanju vaginalnog balansa i sprječavanju nastanka i ponavljanja bakterijskih i gljivičnih vaginalnih infekcija. Biota intima kapsule pomažu u tretmanu i preveniraju nastanak urinarnih infekcija.

Jedinstvena kombinacija laktobacila koji prirodno nastanjuju vaginalnu mikrobiotu

  • 6 visokospecifičnih probiotskih sojeva u najvećoj koncentraciji (6 milijardi CFU)
  • Jedini preparat sa dodatkom klinički dokazanih imunomodulatora (Vitamin D i Laktoferin) – podstiče sistemski i lokalni imuni odgovor
  • Sinergističko dejstvo laktobacila i imunomodulatora

Pročitajte više o našim proizvodima

Vaginalni probiotik

Jedinstvena formula sa 6 laktobacila, laktoferinom i vitaminom D. Sprečava bakterijske i gljivične infekcije. Deluje istovremeno na vaginalnu i crevnu floru i na urinarni trakt.

Intimna krema

Momentalno ublažava simptome vaginalnih infekcija kao što su svrab, iritacije, peckanje. Regeneriše i hidrira sluzokožu. Održava optimalnu pH vrednost vaginalne flore.

Intimni gel

Idealno sredstvo za održavanje zdrave i čiste intimne regije. Ima protivupalno i antiseptičko dejstvo. Prijatnog mirisa, bez veštačkih agresivnih sastojaka, održava vaginanu mikrobiotu u ravnoteži.

Intimne maramice

Umiruju, neguju, čiste i štite intimno područje. Sadrže mlečnu kiselinu, ekstrakte zelenog čaja, aloje i nevena, a pH je prilagođen intimnoj regiji. Deluju antiseptički. Izrađene su od 100% pamuka.

Triple effect

Upotreba i prednosti

Premium Pharma - Kapsula
CAPSUGEL® VCAPS® PLUS CAPSULES

Vcaps® Plus Purple Carrot capsule

Premium kvalitet

Preporuka ginekologa

Naučno zasnovano

Bez GMO

Bez glutena

Bez soje

Bez veštačkih boja

Proizvodeno u Srbiji

Razvijeno u Švajcarskoj