Premium Genetics Group je kompanija koja posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kao zastupnici najinovativnijih laboratorija iz cijelog svijeta, godinama unazad donosimo najsavremenije genetičke testove na naše prostore. Prvi smo ponudili analize punog genoma i egzoma, što predstavlja apsolutno najveće dostignuće u ovoj oblasti.

Naša misija jeste da omogućimo personalizovan medicinski pristup svakom pojedincu na našim prostorima. Budućnost medicine jeste upravo u personalizaciji, a prvi i najvažniji korak ka tome je digitalno očitavanje naših gena. Genetske predispozicije određuju mnogo toga u savremenim tretmanima, a posebno u prevenciji. Upravo zato pokušavamo da približimo značaj analize punog genoma/egzoma širokoj populaciji.

Regionalni lideri smo u oblasti neinvazivnog prenatalnog testa i desetine hiljada trudnica iz država u kojima funkcionišemo su ukazali povjerenje našim partnerskim laboratorijama u inostranstvu.

Premium Pharma - Logo

Premium Pharma je dio Premium Genetics Group, sa istom misijom da najnovija svjetska dostignuća iz oblasti farmaceutske industrije donese na tržište. Naše proizvode razvijamo sa puno posvećenosti i pažnje, kako bismo pomjerili granice koje postoje u praksi. Iz tog razloga, naš portfolio čine drugačiji, unaprijeđeni proizvodi koji su novina u svijetu i koji postavljaju svjetske standarde.

Naši ljudi - Naša snaga

Naši ljudi_6
Naši ljudi_8
Naši ljudi_9
Naši ljudi_10